Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvernerklæring for Stiftelsen Sophies Minde.

Fastsatt av styret i Stiftelsen Sophies Minde i sak 7/20.

Innledning

Stiftelsen Sophies Minde med adresse Brynsveien 14, 0667 Oslo, er behandlingsansvarlig for registering av personopplysninger i forbindelse med virksomheten og realisering av formålet som er gaveutdelende stiftelse.

Stiftelsen behandler personopplysningene i samsvar med den til enhver tid gjeldende personvernlovgivning. Regelverket skal beskytte personer mot misbruk av personopplysninger.

Stiftelsen er opptatt av personvernet til personer hvor Stiftelsen har registrert personopplysninger:

Styremedlemmer

Ansatte

Søkere om støtte

For å sikre at personopplysningene håndteres på en sikker og forsvarlig måte har vi etablert følgende retningslinjer. 

Formålet med behandlingen

For å kunne administrere arbeidet med stiftelsens formål og dens aktiviteter må stiftelsen behandle visse personopplysninger. Vi benytter personopplysninger i hovedsak til behandling av innkomne søknader og til senere oppfølging av tildelte midler/evaluering av stiftelsens måloppnåelse.

Hvilke personopplysninger behandles

Kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre formålet og virksomheten.  Dette gjelder hovedsakelig personnummer/fødselsdato, bosteds- og epostadresser, beskrivelse av bevegelseshemning, utdanning og ansettelsesforhold samt opplysninger om inntekt.

Behandlingsgrunnlag

Stiftelsen har ifølge personopplysningsloven rettslig grunnlag til å behandle personopplysninger for å kunne gjennomføre formålet.

Stiftelsen mottar samtykke fra personer hvor personopplysninger er lagret hos Stiftelsen, i forbindelse med søknader, avtaler eller en aksept fra personen. 

Sikkerhet

Stiftelsen vil kontinuerlig påse at personopplysninger ikke blir misbrukt, og at de er korrekte.

Personopplysninger til tredjeparter

Stiftelsen kan gi tredjeparter tilgang til personopplysninger når det er nødvendig for å gjennomføre formålet. 

Stiftelsen inngår databehandleravtaler med underleverandører som kan få tilgang til personopplysninger. Disse tredjeparter vil ikke kunne benytte slike personopplysninger til andre formål enn det som er avtalt med Stiftelsen.

Rettigheter / innsyn

Personer hvor personopplysninger er lagret hos Stiftelsen, kan kreve innsyn i opplysningene, og kreve retting eller sletting av personopplysninger, herunder be om begrenset bruk av personopplysninger, samt protestere mot bruken av dem.

Personer hvor personopplysninger er lagret hos Stiftelsen, kan be om dataportabilitet, det vil si at personopplysninger registrert hos Stiftelsen kan overføres til en tredjemann.

Henvendelser om innsyn i hvilke personopplysninger Stiftelsen har lagret kan sendes til:  HYPERLINK "mailto:stiftelsen@sophiesminde.no" stiftelsen@sophiesminde.no.

Personer hvor personopplysninger er lagret hos Stiftelsen har rett til å klage til Datatilsynet dersom de mener Stiftelsen behandler personopplysningene i strid med personvernreglene.

Oppbevaring og sletting av personopplysninger

Stiftelsen oppbevarer ikke personopplysninger lengre enn det som er nødvendig for å realisere og evaluere stiftelsens formåloppnåelse.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn