Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Støtte til utdanning 

Stiftelsen vil bidra til at flere personer med bevegelseshemning gjennomfører videregående opplæring og høyere utdanning. Stiftelsen har en stipendordning for elever og studenter i målgruppen.

Det lyses årlig ut midler i faste tidsrom. Søknadsmottaket til utdanning (student- og elevstipender) åpner 15. august og har fast søknadsfrist 15. september. Her ser du hvilke opplysninger stiftelsen trenger for å behandle en søknad. (.docx)

Søknader må sendes inn elektronisk i UNIFORs søknadsportal. Søknadsskjemaet tilgjengeliggjøres i nevnte tidsrom. Klikk her for å bli overført til stiftelsens utlysningsside og søknadsskjemaer. Ta kontakt med unifor@unifor.no ved spørsmål.  

Mann i rullestol, iført vernebriller, sitter ved bord og jobber i et klasserom, med andre studenter og lærer i bakgrunnen.

  

Stipender

Utdanning er viktig for at personer med nedsatt funksjonsevne skal komme i jobb. Effekten av utdanning på arbeidsmarkedsdeltakelsen er stor – betydelig større for personer med nedsatt funksjonsevne enn for den øvrige del av befolkningen.

Innen utdanning vil flere bevegelseshemmede kunne møte problemer som følge av manglende tilrettelegging av skole-/studiestedet, bo-, transport- og/eller tjenestetilbud. Forsering av ulike barrierer tapper energi som burde vært rettet mot studiesituasjonen. Noen er derfor avhengig av mer tid til gjennomføring av utdanningen. De færreste vil ha mulighet til å ta seg en jobb ved siden av studiene.

Stiftelsen ønsker å bidra til at flere bevegelseshemmede tar videregående opplæring og høyere utdanning. Dette søkes oppnådd gjennom denne stipendordningen for å lette gjennomføring av utdanning.

Stipendiene utlyses årlig med søknadsfrist i september.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn